Amper – o companie cu tradiție, la care lucrează cei mai buni specialiști

Firma noastră este pe piață încă din anul 1996, când o echipă de ingineri, cu experiență și determinare, a hotărât să dea curs unui vis: acela de a avea propria companie în domeniul rezistențelor electrice de încălzire, termocuplelor, termorezistențelor și nu numai.

Datorită unor politici de administrație corecte, a faptului că niciodată nu ne abatem de la promisiunea de a oferi produse de calitate și pentru că suntem corecți față de noi înșine, față de angajații noștri și față de clienți, compania noastră a cunoscut o creștere a cifrei de producție de la an, la an.

Compania Amper a devenit unul dintre cei mai importanți și apreciați producători de:

• rezistențe de încălzire pentru orice mediu, putere, tensiune și formă geometrică;
• sonde primare pentru automatizare de tipul termocuplelor și termorezistențelor, de orice tip, dimensiune, domeniul de temperatură, medii de utilizare și clasa de precizie.

Creșterea numărului de comenzi și rezultatele bune obținute ne îndreptățesc să credem că produsele noastre satisfac așteptările clienților noștri și că toate eforturile noastre sunt apreciate de aceștia, prin fidelitatea cu care ne răsplătesc.

Garanția calității

Dintotdeauna am lucrat doar cu cele mai bune materiale și, pentru a putea crea produse durabile, de calitate superioară, am investit constant în utilaje, dispozitive, matrițe și aparatură electronică digitală pentru verificări. De asemenea, produsele noastre sunt în conformitate cu ISO 9001.

Acolo unde nu este clară funcționarea produsului, se realizează un prototip, apoi o îmbunătățire a prototipului, după care se realizează produsul final.
Pentru fiecare dintre produsele noastre s-au întocmit documentații tehnice și tehnologice și s-au făcut omologări de produs, în funcție de situație.

Ce au în comun toate cele menționate mai sus: respectul pentru clientul nostru


Nu menționăm respectul pentru client pe ultimul loc, ci ca o concluzie pentru toate eforturile noastre, care îl au în centrul lor pe însăși CLIENTUL nostru.

Investim constant în resursa umană

Angajații noștri sunt cei mai importanți piloni ai societății noastre, de aceea investim constant în specializarea și formarea lor profesională.

Mereu conectați la cerințele pieții

Unul dintre cele mai mari atuuri ale noastre este flexibilitatea de care dăm dovadă. Mereu atenți la evoluția din domeniul în care activăm, suntem deschiși la cerințele clienților și mereu pregătiți să venim pe piață cu produse noi și necesare.

Practicăm prețuri corecte

Dintotdeauna, în cadrul societății noastre s-a pus accentul pe corectitudine. Astfel, practicăm prețuri care să reflecte calitatea produselor pe care le comercializăm și care să fie accesibile pieței căreia ne adresăm.

Suntem furnizori de produse pentru:

• industria metalurgică;

• producția de energie termică;

• industria chimică;

• industria petrochimică.

• construcții navale;

• construcții auto;

• construcții feroviare;

• industria alimentară.

Ai nevoie de o ofertă personalizată?

Ne poți contacta prin email, telefon sau formularul de contact

Recomandă

Adresa:
Str. Ceferistilor 11, Pascani, jud Iași

Program
Luni – Vineri: 09:00 – 17:00