Regulatoare digitale de temperatură

Regulatoarele digitale de temperatură sunt utilizate pentru termostatarea incintelor și cuptoarelor din diferite domenii tehnice.

Regulatorul are intrare programabilă pe termocuple si termorezistențe sau semnal unificat. La acest model putem alege între 3 tipuri de ieșiri de control: releu, 12 Vcc pentru comandă SSR (relee statice) sau semnal unificat 4 – 20 mA. Are posibilitatea de control ON / OFF sau PID, intrare digitală, retransmisie semnal analogic, comunicație RS-485, intrare transformator de curent.

Regulator digital de temperatură TTM-00X

Regulator digital de temperatura TTM-200

Regulator digital de temperatura TTM-200
Regulator digital de temperatura TTM-200Regulatorul are intrare programabila pe termocuple si termorezistente sau semnal unificat. La acest model putem alege intre 3 tipuri de iesiri de control: releu, 12 Vcc pentru comanda SSR (relee statice) sau semnal unificat 4 – 20mA. Avem posibilitatea de control ON/OFF sau PID, intrare digitala, retransmisie semnal analogic, comunicatie RS-485, intrare transformator de curent.

Aplicatii:

Reglarea temperaturii in: cuptoare de tratament, cuptoare de panificatie si dospitoare, masini de injectie mase plastice, masini de lipit.

Ai nevoie de o ofertă personalizată? Ne poți contacta telefonic la 0372.901286 sau direct prin formularul de mai jos.    Recomandă

    Adresa:
    Str. Ceferistilor 11, Pascani, jud Iași

    Program
    Luni – Vineri: 09:00 – 17:00